Fulle rulle

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-26 / 19:36:49
Oj, dagarna går och massa händer.
Förra veckan fyllde jag år så fredag-söndag spenderade jag och mannen min på lyxhotell i Göteborg. Var en underbar helg med massa mys och vi hade det så härligt med varandra. Inte alltid man bor så lyxigt på hotell, det knackades på dörren och bjöds på choklad och konjak. Haha, passande för mig med mina 100 dagar? ;P Men var tanken som räknades i allafall!
 
Det blir inte mycket bloggande nu, en liten bloggsvacka. Jag jobbar och tränar på som vanligt. Jag trivs på jobbet och lyckas kombinera det otroligt bra med både träning och familjen. Träningen har blivit av varje(!!) dag, och även tagit mig till gymmet varje dag. Det känns så otroligt skönt att äntligen ha hittat en balans mellan allt.
 
Och det bästa som hänt. I lördags när vi var i Göteborg så ringde min mans gamla chef till honom, hans chef för många år sedan. Han hade hört att min man blivit varslad och undrade om han ville ha jobb. Igår var han och pratade med honom och hade fått börja direkt igår kväll men kunde inte ta det eftersom jag jobbade kväll igår. Men imorgon börjar han, och det är så otroligt skönt! Visst blir det lite snålt den här och nästa månad, men vi klarar oss. Det har vi alltid gjort.
 
Det går bra nu kompis.

Dag 49

KATEGORI: 100 dagar | 2013-02-18 / 19:15:21
Så blev det måndag igen, som så många gånger förr. Haha. Veckan är fullsmockad med planer förutom jobb. Allra mest ser jag framemot helgen!
 
Jag började morgonen på gymmet klockan 6 imorse. Var kondition som stod på schemat idag så sprang 6 km innan det var dags för mig att bege mig till jobbet.
 
Imorgon är jag halvvägs med mina 100 dagar utan socker, godis, skräpmat, snacks, läsk, alkohol och fikabröd. Det har gått väldigt bra! Fast i helgen, åh jävlar vilken sug jag hade! Först maffiga smörgåstårtan som jag hade gjort (inte för att jag hade kunnat äta den med tanke på min laktos- och glutenintolerans.. Men sådant stoppar inte en med ett beroende..!), och så alla bullar och all chips. Och även igår hade vi massa chips och bullar som vart över och som fanns lite här och där i hela lägenheten. Så VILKET SUUUG. MEN! Jag stod emot. Det är inte värt det, inte ens efter dessa 100 dagar kommer det att vara värt att återgå till samma äckliga vanor som jag haft. Självklart kommer jag nångång äta sånt igen, men aldrig i samma omfattning som förut. Och för mig handlar det inte om att unna sig, för mig är det inte lyx att stoppa i mig något som är skadligt för kroppen och som ger ett beroende. Låter jag tråkig nu? Det kan jag tänka mig, men så känner jag. Det är inte att unna sig, det är att skada kroppen. Min kropp tål inte det och är värd att slippa skiten.

Helgen

KATEGORI: Familjelivet | 2013-02-18 / 19:03:00
Helgen kom och helgen gick. Tiden går fort när man har kul. I lördags hade vi familjerna på besök för att fira min man som fyllde 30 och mig som fyller år nu i veckan.
 
Smörgåstårtan som vi bjöd på.
 
Jag kunde tyvärr inte smaka på tårtan då jag måste äta både laktos- och glutenfritt så min mat blev
 
Av svärmor fick jag en liten mixer som jag önskat mig. Självklart invigde jag nästa morgon med en smoothie, himmelskt underbart god!
 
Min busfia som tycker hon ser ut som Mimmi
 
Hann även självklart med träning i lördags också innan gästerna kom, blev intervallövningar med tabata. Länge sedan jag körde tabata. Effektivt är det i allafall!
I söndags var det vilodag, spenderade dagen med att umgås och gosa med familjen. Mys, var ju mannens födelsedag också.
 
Hoppas ni hade en lika trevlig helg!
 

Dag 46

KATEGORI: Löpträning | 2013-02-15 / 18:46:37
Vilken dag! Kan lova att jag är helt slutkörd och verkligen längtar tills jag får rådäcka i soffan ikväll.
 
Dagen började med att jag gick ner till gymmet, var kondition som stod på schemat idag. Inte alls sugen på det men fick bli det i allafall. Och bara för att slå mig själv på fingrarna så chockade jag mig själv ordentligt igen! Kommer ni ihåg att jag förra veckan sprang 5 km? Idag sprang jag 6 km. Vilken jävla känsla! Hade ju inte som mål förrän 24 mars att springa 6 km, men så underbart det känns nu! Kanske inte i rumpan och benen.. Haha!
Precis när jag kommit ut från gymmet så ringer telefonen. Det var från stället där min bil var, dom hade inte hittat något fel så det var bara för mig att hämta den. Åh, min älskade röda plåtbebis! Så då gick jag direkt dit och det tog väl ungefär 30-35 minuter. Med världens träningsvärk i i ben och rumpa sen igår, och efter att ha sprungit 6 km så kändes det väl sådär att gå på oplogade moddiga vägar.
Som tur var så fick jag bilen eftersom jag hade massor att handla, slapp ta det på bussen i allafall!
 
Väl hemma slängde jag i mig lite lunch fort innan röjandet hemma fortsatte. Lägenheten och vartenda litet vrå har nog aldrig varit så rent! Imorgon blir det en sista röjning.
Nu på kvällskvisten har jag börjat med smörgåstårtan inför imorrn. Sånt jobb!
 
Det jag har kvar nu är att jag lovat mannen min att klippa honom. Sen ska jag däcka framför tvn (höll på att skriva framför soffan..) och se på Gladiatorerna. Imorrn blir en händelserik dag!

Paulúns, Frågor och svar

KATEGORI: Träning | 2013-02-14 / 20:36:33
Igår fick jag ett paket med tre böcker som jag beställt. Alla tre böcker är skrivna av Fredrik Paulún.
 
Den första jag började läsa, och som jag nu läst klart var:
Den var rätt roligt att läsa, eller rolig är nog i och för sig fel ord att använda. Väldigt lättläst i allafall eftersom den endast består av frågor och svar.
Självklart fick man ta del av mycket bra informartion, det mesta visste man sedan innan och vissa saker var bra att man blev lite påmind om.
Det tråkiga var dock att många av frågorna verkade så lika så blev lätt samma sak om och om igen.
 
Har två böcker kvar nu, Fitness och träning och Vikt och hälsa.

Dag 45

KATEGORI: Träning | 2013-02-14 / 19:37:51
God kväll gott folk.
 
Imorse när jag gick upp så låg detta paket och väntade på mig på köksbordet:
När jag hämtade posten här om dagen så låg det ett paket med en stor bild på ett Mumintroll och avsändaren var "Muminboden", så ja lite misstankar fick jag om att det var något med Mumintrollet. Och det var det, ett jättegulligt örngott. Blev väldigt överraskad faktiskt!
Och ja, jag hade köpt en grej till mannen min. Men den ligger kvar i bilen, som blev bärgad. Bjöd honom på lunch istället efter dagens träning.
 
Apropå träning så var det underkropp som fick lida idag. Började med fem minuter uppvärmning på trappmaskin innan jag körde igenom ett underkoppspass som jag satte ihop igår, skitkul!
Efteråt gick jag på löpbandet och hade gjort upp ett roligt program. Började med 6% lutning och ökade var femte minut med en procent tills jag var uppe i 9%, höll på så tills 20 minuter då jag vände och istället sänkte en procent var femte minut. Det blev alltså 40 minuter allt som allt, när man de sista minutrarna körde på 0% lutning så kändes det verkligen som att man gick i nedförsbacke!
 
 
Resten av dagen har gått åt att fixa här hemma. Vi börjar äntligen bli klara med köket som vi gjort om, så himla skönt! Jag tog tillfället i akt och tvättade fönstrena också.
 
Tycker det här blev riktigt snyggt!
 
När vi hämtade barnen från dagis fick jag ett alla hjärtansdag kort av K:
"Åh, är det ett hjärta?" frågade mannen min.
"Öhm nej, en dörr!" svarar K.
 
En romantiker min son, måste vara dörren till hans hjärta!

Dag 44

KATEGORI: Träning | 2013-02-13 / 14:26:21
Imorse fick det bli en promenad till gymmet eftersom jag för tillfället är billös. Inget fel i promenaden, skulle gärna göra det oftare om jag bara hade mer tid. Och eftersom jag är sjukskriven på grund av svinkoppor från jobbet den här veckan så har jag tiden, som tur är.
Idag var det kondition med intervallträning som gällde för mig del. Gillar att variera konditionsträningen.
 
Träningen idag såg ut på följande sätt:
-Först en promenad till gymmet, ungefär 20-25 minuter.
-15 minuter intervall på rodd.
-Några magövningar.
-21 minuter intervallträning på löpband.
-15 minuter på crosstrainern.
-Blev förstås även en promenad hem på ungefär 25 minuter.
 
När jag gick hemåt så kände jag plötsligt hur kroppen började skrika efter sömn. Kände mig helt utmattad och trodde nästan jag skulle somna gåendes, fick även massa ögonflimmer. Började känna mig svimfärdig och kallsvettas.
 
När jag kom hem hoppade jag in i duschen innan jag åt lunch, och sedan la jag mig i sängen. K är hemma sjuk, och mannen min var tvungen att åka iväg en stund. K som är så gott som frisk nu satt och kollade på Bamse och jag hade svårt att få ro i sängen (vi bor i vardagsrummet jag och mannen), dels för att jag höll på att frysa ihjäl men så var ju Bamse lite spännande också ;). Haha! Till slut stängde K av filmen och gick in i sitt rum för att leka, då dröjde det inte länge tills mamman slumrade till. Skönt! Snälla barn man har. Vaknar sedan av att K har ett skrattutbrott, förstod aldrig riktigt vad han skrattade åt. Svårt att förstå vad han sa bland allt skratt.
 
Nu har vi precis ätit mellanmål och K har gått in till sig för att bygga vidare på sitt stora Legobygge.
 
För mamman blev det Profeel yoghurt med lite musli från Paulúns, en apelsin och en kopp grönt té.
Hoppas på att piggna till lite nu innan mannen min och Mini kommer hem!

Det går bra nu

KATEGORI: Viktminskning | 2013-02-13 / 08:18:40
Av någon anledning har jag gått runt och känt mig lite extra tjock och fet senaste dagarna. Helt sjukt egentligen. 
Bestämde mig för att göra det jag fruktar mest, nämligen att ställa mig på vågen. 
 
Åh vilken lättnad! 
-3,3 kg sen Fitnessfighten tog slut, alltså på 13 dagar. Och alltså -10,3 sen 1a januari. 
 
Det går bra nu

Dag 43

KATEGORI: LCHQ | 2013-02-12 / 19:13:28
Trots att dagen inte direkt var till min fördel imorse så gick jag till gymmet efter besöket hos läkaren. Var ju tvungen att få rensa lite tankar och få ut lite aggressioner! Med tankarna på helt andra håll fick det bli kondition.
Började med löpbandet då jag promenerade raskt med 6% lutning och sedan fick det bli crosstrainern.
 
Efter träningen fick det bli en promenad hem via centrum för att hämta ut penicilinet som jag fick.
 
Mat enligt LCHQ (inte för att det vore nån skillnad på hur jag annars hade ätit idag). Köttfärslimpa med gorgonzola, paprika och morötter som varit i ugnen och så färsk tomat och gurka. Mums!
 
Bakat LCHQ-muffins till mellanmål. Ost och skinka. Mums.

Det kan bara bli bättre nu..

KATEGORI: Vardag | 2013-02-12 / 14:59:39
-Igår råkade jag äta rå kyckling.
-Imorse var jag tvungen att sjuka mig från jobbet på grund av hemska utslag i och runt munnen samt ansiktet.
-När jag skulle till doktorn imorse så tändes oljetryckslampan på bilen. Hej bärgning!
-Diagnosen från läkaren: herpes och svinkoppor = 10 dagars penicillinkur och sjukskriven från jobbet resten av veckan.
-K är hemma sjuk.
-Mannens nya telefon krascha.
-Dom hinner inte fixa bilen förrän nästa vecka.
-Fått huvudvärk.
 
Kan inte mer än bli bättre nu va?
 

Det roliga är, jag orkar knappt bry mig. Tidigare idag så gick jag bara och skratta åt allt elände. Blir ju liksom inte bättre av att deppa. Kan bara bli bättre nu.

LCHQ

KATEGORI: Mat | 2013-02-12 / 14:53:31
Eftersom jag inte kan äta glutenprodukter, potatis och sånt på grund av magen så har jag upptäckt en sak. Min kost liknar väldigt mycket det som heter LCHQ. Kollat runt på lite recept och inspiration, och ja det mesta matchar ju min livsstil som den redan är.
 
Någon som har erfarenhet av LCHQ?
 
Omslag LCHQ

Dag 42

KATEGORI: Träning | 2013-02-11 / 19:08:37
Imorse när jag vaknade så kändes det mesta fel. Jag vet absolut inte varför, men så var det bara. Gick runt och kände mig misslyckad och fet som en gris. "Kan lika gärna strunta i gymmet idag, är så sjukt äckligt trött och sliten efter helgens jobb" var mina tankar. Men vet ni? Självklart struntade jag inte i gymmet. Var där som planerat imorse.
 
Egentligen skulle jag köra kondition idag, men kände verkligen inte för det. Kände att kroppen inte kommer att prestera som den borde. Samtidigt kände jag mig stressad över att ha överkropp att träna imorrn när jag tränar under tidspress eftersom jag ska träna innan jag börjar jobba 8-16.30. Fick helt enkelt bli så att jag bytte och körde överkropp idag så blir det kondition imorrn.
 
Till uppvärmning blev det fem minuter rodd innan jag körde igenom överkroppsprogrammet, riktigt skönt! Märkte även att jag gick upp i vikter i övningar idag, skönt en dag som denna!
Som avslutning fick det bli en kvart på crosstrainern.
 
Efter gymmet var det storhandling som gällde innan jag kom hem till en sjuk son och ett färdigmålat kök att få iordning och städa. Dessa lediga dagar alltså, inte mycket lugn och ro.
 
Som tidigare nämt så blir det jobb imorgon, var bara en dag ledigt efter mördarhelgen innan vi kör en vecka med jobb igen.
 
Men har mycket kul att se framemot, både den kommande helgen och helgen efter det kommer bli väldigt speciella! Längtar.

Maybe that´s the reason why Im the king of my castle

KATEGORI: Vardag | 2013-02-10 / 20:27:20
God kväll.
En väldigt trött och seg mamma som skriver. Precis avslutat en 35 timmars arbetshelg. *Pust* Varit en riktig berg- och dalbana! Man får iallafall känna att man lever.
Igår på min långrast på 90 minuter så tog jag och trotsade vädret och gav mig ut på en långpromenad. Gick ner till stan och köpte mig en egen ihopplockad sallad på Ica till middagen. Gott att unna sig en riktigt go sallad när man jobbar och sliter. Efter gårdagen var jag helt slut!
 
Imorse ringde klockan 05.00, inte så himla lockande. På förmiddagen idag på jobbet slog världens smärta till från ingenstans, dags för min hemska ägglossning. Sen jag fick Mini så har mina ägglossningar varit väldigt brutala. Jag kan knappt stå på benen, får ingen luft och smärtan är hemsk. Tyvärr så hade jag ingen Ipren eller Alvedon i väskna, så himla typiskt ju! Det enda jag hittade var smärtstillande som jag fick för ryggen i början, och eftersom jag hade så ont att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen så tog jag en. Räknade att det var många timmar kvar tills jag behövde köra bil och sa åt min kollega så hon visste ifall jag skulle bli lite knäpp i skallen. Tyvärr så gav sig inte smärtan så värst, så på min långrast gick jag och la mig i en säng och slumrade lite. När rasten var slut så var den värsta smärtan borta, men är fortfrande väldigt öm i magen. Som att hela magen vore full med blåmärken på insidan. Usch, att man ska behöva ha det såhär.
 
Här hemma har jag en K med väldigt hög feber som blir hemma från förskolan imorgon. Jag ska däremot börja den nya veckan tidigt på gymmet, som jag längtat!

Träningsdagbok 8 februari, Kondition

KATEGORI: Löpträning | 2013-02-08 / 10:11:39
God morgon fredag!
Vilken fantastisk morgon jag har haft! Började dagen som vanligt på gymmet, och idag var det kondition som stod på schemat.
Bestämde mig för att springa på bandet och se hur långt jag skulle orka springa. Och vilken sjuk känsla!
 
Jag hade som mål att innan min 25-årsdag (vilket är om två veckor) lyckas springa 5 km. Och idag small det!
Vilken underbar känsla, förra veckan hade jag ju 4 km innan 31/1 och det klarade jag också. När jag hade sprungit dessa 5 km så kände jag till och med att kroppen faktiskt hade kunnat orka mer, men eftersom man inte ska öka för fort så valde jag att stanna för att slippa onödiga skador. Det är ju en rejäl ökning med 1 km på bara en vecka. Och de där 4 km jag sprang förra veckan kändes mycket tuffare än dessa 5. Konstigt! Men så underbart! Nästa mål är då 6 km innan 24/3. Det kommer bli bra! Jag närmar mig mitt mål med 10!
Dessa 5 km är ju Vårruset som jag ska springa nu i vår. LYCKA!
 
Snart bär det av till jobb, 12-20.45 idag och både lördag och söndag 8-20.45. Alltså kommer tystnaden uppstå här på bloggen. Träningsmässigt tänkte jag ta en powerwalk på min långrast någon av dagarna och den andra dagen får bli en vilodag. En vilodag på jobbet ;)
 
Ha en bra helg alla så hörs vi!

Träningsdagbok 7 februari, kondition-intervall

KATEGORI: Träning | 2013-02-07 / 18:09:35
Idag körde jag ett nytt upplägg på träningsprogram, bra med variation!
 
Programmet blev:
-15 minuter roddintervall (10 minuter aktiv, 5 minuter vila).
-Tre magövningar.
-21 minuter intervall på löpband. Sprang så fort jag kunde (i hastigheter jag inte ens visste existerade) i en minut och sedan en minut då jag gick fort, repeterade alltså i 21 minuter.
-15 minuter crosstrainer.
 
Riktigt skönt pass idag! Helt slut efteråt.
 
Fick en MP3 av min kära man igår.
Min telefon jag har är ju så bautastor (Samsung Note 2) så den går inte att ha på armen sådär snyggt som alla har, så istället fick jag typ världens minsta MP3.

Träningsdagbok 6 februari, Underkropp

KATEGORI: Träning | 2013-02-06 / 15:54:04
Idag tog jag mig till Väsby för att träna med Emelie, alltid trevligt med sällskap och variation. För mig fick det bli ett underkroppspass idag.
 
Började med fem minuter rodd som uppvärmning innan jag körde mitt underkroppspass. Det var ett pass som jag senast körde i november, men det kändes bra! Tror dock att jag har ökat rätt mycket i hur tungt jag orkar köra de olika övningarna. Bra!
När jag var klar med programmet så körde jag ett 28-minuters weight loss program på crosstrainern där. Vart lite besviken, för det kändes inte alls så tungt och jobbigt som jag tycker att det borde ha gjort! Får nog satsa på andra program framöver eller nåt.
 
Efter träninge så åkte jag och Emelie till Sollentuna centrum för att käka lite lunch och umgås lite mer än bara vid träning. Önskar att vi oftare kunde ses annars än bara vid träning! Men en lunch var trevlig. Vart snabbvisit på HM också och så köpte vi en varsin kaffe innan vi brummade hemåt igen. Nångång tycker jag att vi ska ta en heldag ihop hörru!
 
När jag och Emelie gjorde storbeställningen från Fitnessguru för ett tag sen så köpte hon lite mer än jag, vilket jag sedan ångrade eftersom det bara betyder att jag snart måste beställa nytt igen. Men tur för mig så gillade inte Emelie alla de smaker hon beställde så fick köpa dom av henne. Perfekt! Både ett kasein och ett vassle.
 
Pistachio/coconut och Pear Ice Cream.
Förutom dessa har jag även smakerna Vanilla Wildberry i vasslepulvret och Cookie dough som kasein i samma märke som de ovan.
Har även ett annat märke med Päronsmak.
 
Mums!
 

Träningsdagbok 5 februari, Kondition

KATEGORI: Träning | 2013-02-05 / 18:28:15
Imorse var det dags att hänga på låset till gymmet igen. Idag var det tur för kondition igen. Och förresten, känner av lite träningsvärk i armar efter gårdagens överkroppspass. Yeees!
 
Idag såg träningen ut såhär:
-5 min rodd.
-Lite magövningar.
- 20 minuter löpträning.
-15 minuter på crosstrainern.
 
Sedan var det dags för mig att knalla iväg till jobbet för ett dagpass. Känslan när man ska duscha och fixa sig på gymmet och märker att man glömt ta med sig hårfönen när man står där med genomblött hår. Inte kul.
 
Resten av dagen var ungefär lika kaotisk.
 
Till middagen idag fick det bli broccoli/blomkåls/avokadomos istället för ris. Till detta blev det stroganoffgryta på lövbiff. Mums!
 
 

Träningsdagbok 4 februari, Överkropp

KATEGORI: Träning | 2013-02-04 / 10:11:28
God morgon måndag. Jag är en sån otrolig vanemänniska och gillar verkligen måndagar. Ny vecka med massa ny tid.
 
Morgonen började jag på gymmet, idag var det dags för överkroppen att få jobba och som uppvärmning körde jag crosstrainer i tio minuter riktigt snabbt. Tränade utifrån det allra första överkroppsprogrammet som jag fick när jag hade PT förra hösten, la dock till lite fler övningar som jag ville prova på. Lite kul att komma tillbaka till ett program som man kört förut. Och just när man ska köra styrka så tycker jag att det blir lite lättare att träna när man har ett program att utgå ifrån, annars känns det som att man bara går runt och funderar på vad man ska köra.
 
Efter träningen så kom jag att tänka på en sak. Vad annorlunda det känns att bara ha tränat en del av kroppen och vara helt slut där och fortfarande pigg i resten av kroppen. Haha, måste bero på att när jag körde Fitnessfighten så körde man ju hela kroppen varje dag. Känns inte helt okej, känns som att musklerna måste få vila lite också. Jag kände nog mest av det i knäna, knäböj och liknande varje dag blir tungt och slitsamt. Skönt att fokusera på en del och mörda den så får sen gå med lite träningsvärk i några dagar sen.
 
Just nu känner jag mig otroligt glad och nöjd över tränings- och kostupplägget jag har i livet. Känner mig pigg och glad, känns som att allting flyter på så bra och att jag äntligen har hittat den rätta balansen mellan allting i livet.
 
Nu blir det snart jobb 12-20.45.

När jag känner mig som snyggast

KATEGORI: Barnen | 2013-02-03 / 20:08:26
Idag har jag haft en vilodag, länge sedan sist. Nu när Fitnessfighten är slut så kommer jag ha en vilodag varje vecka. Fast det här med vilodag kan man ju se på på olika sätt, för mig betyder det ingen träning. Alltså har jag massa tid att göra annat.
Idag blev det storstädning av lägenheten, vek in förra veckans tvätt, tömde och tvättade allting i tvättkorgen och vek in det, planerade matlista för nästa vecka, storhandlade och förberedde matlådor. Hunnit umgås med barnen, vi har haft Mora träsk fest bland annat. Nu på kvällskvisten har jag passat på att färga håret, lägga ansiktsmask, raka lite här och där och köra en bodyscrub. Fina dag. Känner att jag fått en del gjort.
 
 
När jag känner mig som snyggast.
 
Många gånger önskar jag mig ett större kylskåp.
 
Bad min älskade vackra unge le fint.
 
Mitt i Mora Träsk dansandet så kände jag hur lugnt och tungt det blev i knät. Och tydligen så är Snutte sjuk idag.
 
Eftersom jag har haft så mycket problem med min mage har jag nu bestämt mig för att så gott det går leva utan potatis, ris och pasta. Och det mesta som innehåller gluten. Det är inte så lätt, har ju redan min laktosintolerans att tänka på. Nu vill ju säkert alla bjuda hem mig på middag? ;)
Till lunch idag åt jag ett tortillabröd, och fy fan vad ont i magen jag fick av bara det lilla. Usch. Idag köpte jag massa blomkål, broccoli, morötter och bönor som jag får försöka ersätta mycket med.
 
Imorgon är det en ny vecka, en vecka full med jobb. Imorgon jobbar jag kväll så startar dagen och veckan på det allra bästa sättet, nämligen på gymmet.

Träningsdagbok 2 februari, Underkropp

KATEGORI: Träning | 2013-02-02 / 18:33:43
Imorse åkte jag till Väsby för att träna med Emelie igen. Vi hade redan förut bestämt att när jag var klar med Fitnessfighten så skulle vi köra ett underkroppspass ihop så hon fick slakta mina ben och rumpa.
Kul att köra lite andra program nu! Och så att man fokuserar på en del i taget, och variation varje dag! Så otroligt skönt och välbehövligt!
 
Som uppvärmning körde vi rodd i intervaller. 1 minut rodd och 30 sekunder vila, 10 intervaller. Blev alltså 10 minuter aktiv rodd.
 
Det var väldigt mycket folk på gymmet, många fler än förväntat för att vara lördagmorgon. Precis när jag tänkte "Undra hur länge dessa människor kommer fortsätta med sin träning efter nyårslöftet" så säger Emelie "Och undra hur många av dessa är här på grund av sina nyårslöften?". Haha lite samma tanke där.
Tyvärr är det ju så att många ger massa nyårslöften om att man ska bli så hälsosam och börja träna så mycket. Inte alltid sånt håller så länge. Synd för dom, men kanske inte lika synd för mig som tycker om att ha massa plats på gymmet. Haha!
 
Nu när jag blivit klar med Fitnessfighten så har jag ju börjat äta lite annorlunda. Lite mer kolhydrater, men fy så ont i magen jag får! Ursäkta informationen men känner mig otroligt gasig och svullen :/ Äter inte så mycket mer pasta nu än vid Fitnessfighten, men så pass i allafall att magen reagerar. Suck. Det är på min laktosintolerans. Kul. Jag vill inte och kan inte köra LCHF. Några andra tips på hur jag kan lägga min kost?

Träningsdagbok 1 februari, Mage + Spinning

KATEGORI: Träning | 2013-02-01 / 18:53:19
Igår kom jag på idéen att gå på ett spinningpass 6.30 idag, på min lediga dag. Sagt och gjort. Klockan var satt på 5.45, men eftersom jag sov så uselt inatt så låg jag vaken länge och gick upp 5.30. Drack mig en proteinpulverdrink innan jag begav mig till gymmet.
Väl där så körde jag lite magövningar innan spinningpasset började. Svettigt värre! Tror jag sist var på spinning i slutet på november/början på december. Så sjukt bra konditionsträning! Riktigt givande och väldigt skönt att ha träningen gjord så tidigt.
 
Efter passet kom jag hem och åt frukost. Finns nog ingen gång som frukost smakar godare!
Haha, och jag fortsätter lite i Fitnessfightenandan. Allafall när det gäller frukost och mellanmålen.
 
p.s Har ont i rumpan efter sadeln. Samma sak varje gång, måste köpa en sån mjuk grej som man sätter på sadeln!

STARTSIDA