Cause' its my birthday

KATEGORI: PT | 2016-02-22 / 16:17:14
Grattis till mig idag!
 
Fyller inte så spännande siffra. 28, så nu är man närmare 30 än 25. Känner mig ändå nöjd, har åstadkommit och gått igenom mycket i livet. Jag ångrar inget, allting har fått mig hit där jag står idag.
 
Ledig dag efter jobbhelg och födelsedag, en härlig kombo som självklart spenderades på gymmet. Dessutom med PT, och faktiskt världens bästa PT! När hon kom upp för trapporna idag och jag insåg att hon bar på något hann jag få lite panik, haha! Hon är så fantastisk, flera ballonger och partytuta plus ett äpple med ljus som jag fick blåsa ut. Gulle!
 
Jag hade ett önskemål på passet idag, nämligen personbästa i marklyft. Kan lova att den satt lååångt inne! Först fick jag inte upp stången alls, den gick verkligen inte att rubba! Så sänkte vi lite men det var bara stop! Med massa pepp från olika håll, lite extra talk i händerna och en jävla envishet så kom stångjäveln tillslut upp när jag bytte grepp! Och eftersom den kom upp så ökade vi lite till och den kom upp den med! Vilken härlig känsla! 
 
Efteråt körde vi massa rygg och bröst med vikter som inte existerat i min värld förut! Känslan och kärleken till detta är oslagbar!
 
 
Kan verkligen sammanfatta detta än så länge som en väldigt lyckad födelsedag!  Mot nya mål och ett nytt år! Om två år när jag fyller 30 ska jag vara i mitt livs form!
Kommentarer
Veronica Wallgren  http://wallgrenveronica.blogg.se/

Stort grattis på födelsedagen!

Svar: Tack!
Laura

Skrivet den 22 Februari, 2016 - 16:34



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

STARTSIDA