Proteinugnspannkaka

KATEGORI: Celiaki | 2015-01-21 / 13:00:09
Dagens lunch:
 
Recept:
1 dl havremjöl (smula havregryn till mjöl)
1/2 dl Onebake från Fitnessguru 
2 msk OneWhey Isolate French Vanilla
Lite  salt
1 äggvita
1,5 msk OneEgg Blueberry Cheesecake från Fitnessguru 
1 dl osötad mandelmjölk
1 dl keso
 

Sätt ugnen på 225°C grader. Rör sedan ihop alla torra ingredienser. Tillsätt övriga ingredienser.

Smält ner lite kokosolja från Fitnessguru i en ugnssäker form. Häll i smeten och grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter. 

 

Jag toppade min pannkaka med blåbär och pyttelite keso och hällde på lite kalorifri chokladsås från Waldenfarms. 

 

Självklart glutenfritt som alla mina andra recept!

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

STARTSIDA