Planering, A och O

KATEGORI: Inspiration | 2014-09-21 / 21:14:00
Var tredje helg jobbar jag. För mig handlar det inte om bara vanliga arbetsdagar, på fredagen börjar jag 12 och jobbar till 20.45. Lördag och söndag är 7-20.45. Verkligen HELA helgen. Men för mig är det ingen ursäkt att "lägga livet på hyllan" under tiden. Jag jobbar mycket, det gör jag alltid. Och för att hinna och lyckas med allting så handlar det om planering. Jag får packa med mig massa matlådor och bra mellanmål.
 
Jag har 90 minuter rast per dag (lördag och söndag) så en av dagarna ser jag till att ha planerat in min korta löptur under veckan (40-60 minuter) och den andra dagen brukar jag ta en lugn promenad på ungefär en timme "ner på stan" för att rensa skallen lite. Det är guldvärt, mitt jobb är nämligen väldigt krävande psykiskt.
 
Mina kollegor tycker att jag är galen, helt tokig. Och visst kan jag väl förstå dom. För när det väl börjar bli dags för rast så är det inte många gånger som man faktiskt är sugen på den där löpturen. Men jag gör det ändå, för jag vet hur skönt det kommer att kännas efteråt. Och att jag är värd en klapp på axeln.
 
Känslan att komma hem på söndagkvällen. Kan ni tänka er? Bara få lägga sig i soffan eller sängen och dra av sig stödstrumporna efter en lång helg. Samtidigt veta att man gjort bra ifrån sig.
Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

STARTSIDA