Utvärdering - Tempur

KATEGORI: Ischias och diskbråck | 2013-01-25 / 19:26:48
Det är några som har frågat mig hur det går med mitt ischias och diskbråck som jag var sjukskriven för i tio veckor.
 
Jag började ju jobba igen i mitten på december och det var aldrig några problem. På jobbet gick allting hur smidigt som helst, så otroligt skönt! Har verkligen försökt tänka på att jobba på rätt sätt och tänka på alla lyft.
Det jobbiga var att på mornarna var jag helt orörlig här hemma, jag hade sjukt ont och grät ofta av smärta. Ofta fick jag ta morfin mot smärtan, fast helt i onödan då det ändå inte tog bort min smärta.
 
Jag och min man kom fram till att köpa en ny säng nog är vårat sista alternativ. Sagt och gjort, och som jag förut skrev så åkte vi till Sova i Uppsala och köpte en ny säng. En Tempur. Nu har vi haft sängen i tre veckor, vilken skillnad! Första morgonen var dock inte speciellt annorlunda, men sen har jag vaknat flera mornar och bara undrat vart ryggsmärtan är. Och det bästa, jag får på mig strumporna helt själv på morgonen. "Inte illa för att snart fylla 25", fina ord från Emelie idag.
 
Jag har fortfarande ont, men absolut inte i samma utsträckning som förut. Inte ens i närheten! Nu ser jag faktiskt hopp om att nångång i mitt liv bli smärtfri. Jag räknar med att få leva med ont i ryggen länge, men möjligheten finns att bli smärtfri. För mig skulle det betyda så mycket, går inte ens att tänka sig det eller sätta ord i känslan.
 
Känner att den här sängen har räddat mig, och det var värt alla pengar som vi la ut!
Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

STARTSIDA