Tempur

KATEGORI: Ischias och diskbråck | 2013-01-03 / 09:06:13
Förra veckan kom jag och mannen min fram till att enda sättet för mig att någonsin kunna bli smärtfri är nog att vi faktiskt investerar i en ny säng. Sagt och gjort.
Vi åkte till Sova i Uppsala och fick världens bästa service! Barnen satte dom framför en film och gav dom frukt, pepparkakor och saft så mamma och pappa fick prova ut en ny säng i lugn och ro.
 
Den första sängen vi provade var en Tempur. Och oj så konstigt det kändes. Kan lite hålla med om hur min kollega beskrev det "Det kändes nästan som att madrassen anföll mig, det fanns liksom madrass överallt runt hela kroppen". Och ja ungefär så kändes det.
 
Vi gick vidare och provade fler sängar. Kvinnan som hjälpte oss var väldigt duktig på att förklara och känna efter. Hon visste vilka problem vi har med våra kroppar och kunde på så sätt anpassa sängarna efter våra behov.
 
Efter att ha provat flera sängar gick vi tillbaka till Tempursängen. Hon bäddade ner oss med täcke och lät oss ligga där ett tag. Och ja, det var väl där vi bestämde oss. Detta var våran nya säng.
 
4-6 veckors leveranstid fick vi höra, bara att gilla läget. Vi var där för en vecka sedan, igår ringde dom och sa att sängarna är klara för leverans! Så idag kommer dom, åh så underbart. Den gamla sängen slängdes i soporna igår så i natt har vi sovit i bäddsoffan, ajajaj.
Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

STARTSIDA