Logoped

KATEGORI: Kasper | 2012-11-14 / 13:02:35
Idag hade vi första besöket hos Ks nya logoped. Vi har gått hos en logoped i lite över två år, har dock aldrig riktigt gillat henne och vi har inte varit riktigt överrens om saker och ting. För ett tag sedan ringde hon och berättade att vi skulle få gå hos en annan logoped, dock på samma logopedstudio och fortfarande med henne som "chef" (är ju hon som äger hela logopedstudion).
 
Mötet med logopeden idag kändes i allafall bra, hon verkar vara inne på lite mer samma spår som vi. K har ett stort ordförråd och kan både säga och förstå de flesta ord. Tyvärr har han ett stort problem med uttal. Just hans uttal är det ju mest jag, pappa och lillasyster som förstår. För mig är det inga problem att förstå hans långa meningar och berättelser. Tyvärr så är det så gott som omöjligt för andra runt om kring att förstå. På förskolan börjar han bli mer och mer förstådd också. Förstår dom inte där så tar han det på ett annat sätt tills dom förstår.
 
Eftersom det har varit så segt med den andra logopeden i så många år (hon har lovat att vi ska ses ofta, men ändå har vi träffats bara några gånger per år) så är jag glad att vi fått sex tider sex veckor på raken hos den nya logopeden.
 
Och under denna långa tid så har förskolan gjort ett stort jobb! K har fått träffa en talpedagog där varannan vecka och han älskar att få träffa henne och vill gärna träffa henne hela tiden. Så är verkligen tacksam över vilket stort jobb förskolan gjort med K! Helt fantastiskt!
 
K som fyra månader gammal <3 Tiden går.
 
Kommentarer

Skönt att det kanske kan börja gå åt rätt håll och att ni ska få börja träffas så regelbundet! :-) Håller tummarna för er!

Svar: :)
Laura

Skrivet den 14 November, 2012 - 15:38



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

STARTSIDA